Het belangrijkste moment om te veranderen…

Door Frances Oreel op 11 juni 2019

We gaan niet mopperen om te mopperen, maar ondanks de financiële situatie in Vlissingen kunnen er nog wel betere keuzes gemaakt worden. De gemeente heeft haar zorgplicht en vastgesteld beleid wat uitgevoerd zal moeten worden.

De gemeente past onvoldoende maatwerk toe. Mondige burgers maken bezwaar en dan blijkt dat mensen toch in het gelijk worden gesteld. Wij vinden dat de gemeente meer maatwerk moet toepassen om tot een goede beoordeling te komen. Dat voorkomt een hoop ellende en dan nog maar niet te spreken over het geld wat beter ingezet had kunnen worden. We maken ons zorgen om de mensen die niet voor zichzelf op kunnen komen. Daarom een oproep: Meld u bij mij!

De Kadernota is het belangrijkste moment binnen het politieke jaar om te veranderen. Op 20 juni aanstaande zal de Kadernota worden besproken in de commissievergadering. Wij willen graag samen de toekomst tegemoet gaan, andere en betere keuzes maken, voor hetzelfde geld.

Fractievoorzitter Frances Oreel

Frances Oreel

Frances Oreel

Bekend gezicht van de PvdA in Vlissingen. Ervaren raadslid. Grote maatschappelijke betrokkenheid vanuit haar sociaaldemocratische principes. Staat met beide benen in de Vlissingen samenleving en is gemotiveerd deze kar de komende vier jaar te gaan trekken als raadslid. Naast politieke ervaring ook ervaring als lijnfunctionaris en beleidsmedewerker in gemeentelijke omgevingen en dienstverlening.

Meer over Frances Oreel